Onze Diensten

Aangiftes

Voor u als ondernemer wordt u iedere dag geconfronteerd met het bijhouden van uw administratie. Om de juiste inzichten en beslissingen te kunnen nemen is het dan ook belangrijk dat u een snel en duidelijk overzicht heeft van uw inkomsten en uitgaven. Een overzichtelijke, duidelijke administratie en de optie om assistentie te kunnen vragen als u ergens hulp bij nodig heeft is dan ook onmisbaar. Daarom zijn wij er voor u om u te helpen met uw administratie, aangiften en alle andere adviezen die voor u als ondernemer belangrijk zijn.

Ook voor particulieren kunnen wij u helpen bij uw fiscale zaken, zoals oa. uw aangifte inkomstenbelasting, aangifte erfbelasting en adviezen over testamenten en de fiscale aspecten.

Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting  is een aangifte die elke ondernemer voor de inkomstenbelasting verplicht is om jaarlijks in te dienen bij de belastingdienst. Dit houdt in dat u jaarlijks een bepaald percentage van uw inkomsten moet afdragen aan de fiscus. Als ondernemer is het verplicht om dit goed bij te houden en daarom bieden wij het aan om dit voor u te verzorgen. hierbij bieden wij u ook een haal en breng service aan.

Omzetbelasting

Omzetbelasting is de belasting die consumenten en bedrijven in Nederland betalen over aangeschafte goederen en diensten. Veel mensen zullen de belasting kennen als btw (Belasting Toegevoegde Waarde).

Uw BTW aangifte doen wij per kwartaal. Deze kunt u bijvoorbeeld digitaal bij ons aanleveren, mocht dat niet lukken dan bieden wij ook een haal en breng service aan van uw boekhouding. Door ons digitale systeem zal uw boekhouding altijd up-to-date zijn en heeft u dus altijd een duidelijke en opgeruimde boekhouding.

Aangifte loonheffingen

Als u personeel in dienst heeft dient u ook als ondernemer een loonadministratie te voeren. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat er periodiek een aangifte loonheffing aan de belastingdienst moet worden gedaan.

Cijfers

Opstellen van jaarrekeningen

Een jaarrekening is een financieel verslag dat ieder jaar wordt opgemaakt voor een onderneming. Het is eigenlijk een rapport over de (financiële) prestaties van het bedrijf in een bepaald jaar. In de wet op de jaarrekening is vastgelegd waaraan een jaarrekening moet voldoen. Als kleine ondernemer is deze verplichting er niet, maar kan soms wel noodzakelijk zijn bij het aanvragen van financieringen en overige kwesties. 

Tussentijdse cijfers en prognoses

Vanwege diverse redenen kan het noodzakelijk zijn om soms tussentijdse cijfers of prognose op te stellen van een onderneming. U kunt hierbij denken als u wilt gaan investeren, een financiering aan wilt gaan of tussentijds wilt weten hoe de onderneming er financieel voor staat.

Financieel advies

Advies op maat

Als ondernemer heb je soms talloze vragen waar je geen antwoord op hebt. Een misschien wel rommelige administratie waar u zelf niet uitkomt. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft, ons team met ervaren boekhouders zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Heeft u informatie nodig over bijvoorbeeld de aankoop van een woning, aangifte Inkomstenbelasting van uw partner of over het uitstel aanvragen van de inkomstenbelasting? Wij bieden u betrouwbaar en vertrouwelijk advies aan.

Loonadministratie

verwerken van periodieke mutaties

Als werkgever gelden er vele wettelijke verplichtingen zodra u personeel in dienst neemt. Wij kunnen u op dit gebied goed adviseren en ook de volledige loonadministratie voor u verzorgen. 

Opstellen van arbeidscontracten en overige werkzaamheden m.b.t. personeel

Op het gebied van arbeidsrecht gebeuren jaarlijks vele wijzigingen ng van uw partner of over het uitstel aanvragen van de inkomstenbelasting? Wij bieden u betrouwbaar en vertrouwelijk advies aan.

Contact opnemen

Kom langs

Zonnebloemstraat 37,
2292 DH Wateringen